Hiiop, täällä taas!

KIITOS-kiitos SNY:lleni välimuistamisesta! Kiva tiskirätti ja hauska kortti 😀

4.4.2014 008

4.4.2014 009

Blogihiljaisuus johtui tosi kimurantista sairastamisjutskasta! Kevään aikana on ollut muutamia kovia ylävatsakipuja, siis tissienvälistä kipua sisäelimissä. Kun kohtaus tuli toisen kerran, MotskariMies kiikutti mut päivystykseen. Tulos: närästystä, ja siihen lääkitystä 2 viikon kuuri. kolmisen viikkoa sitten, viikonloppuna kun Mies oli töissä, alkoi huimaus ja pyörrytys, kehmo olo, ja siitähän se kova kipukohtaus taas alkoikin. No, nyt se kesti kuutisen tuntia, peppuroin kotona, otin taannoin määrättyä närästyslääkettä. Mitäs sitä turhaa päivystykseen, kun kerran kävin jne !

Tämä kipu loppui siis aikanaan, mutta huimaus, pyörryttävä olo yms. huonovointisuus jatkui! Ensin koti-diagnoosi: Noro-virus tai jotain sellaista, vaikka ei ollut oksennustautia eikä mahakaan löysällä. Iltapäivisin alkoi kuume nousta jokaisena päivänä. Kun tätä rataa oli menty viikko, MotskariMies ”passitti” päivystykseen. No, se on sunnuntaina helpommin sanottu kuin tehty. Aikani ruikutettua puhelimessa, sain ajan parin tunnin päästä. Elettiin iltapäivää. Ja kas kummaa, kun menin sinne, alkoikin kova tohina. Otettiin verkokeita, pissanäytekin, sydänfilmi jne. Hoitaja tuli huoneeseen, kysyi onko millä tasolla ollut yleensä Hb? se on ollut tasoa 120-130. silloin se oli 75 !?!?! Ja tulehdusarvo koholla, crp yli 200! Lääkäri tui huoneeseen, sanoi että kyllä nyt tuki sairaalaan lähtö. Arveli, että jotain ”puhkesi”, kun oli se kova kipukohtaus. Ja eikun ambulanssissa kohti sairaalan ensiapua. Siellä kuvattiin, verikokeet yms. Selvää syytä ei löytynyt, siispä osastolle, silloin olikin jo yö. Ja unetonhan siitä tuli, kun viereisen petin mummo kuorsasi valtaisasti, ja kaikenlaiset ajatukset pyöri päässä. Alkoi myös nestetipan lisäksi veren tiputus, ja antibioottia suoraan suoneen. Seuraava päivä meni haahuillessa, olo oli kehnonlainen, onneksi Esikko toi lukemista, ristikkolehden kukkia ja vissyä, hih! sinä päivänä selvisi, että maanantaina on ”letkun nielentä”. Onneksi sitten maanantain pääsin sinne heti aamusta. Tulos: vuotava vatsahaava, joka on vaivannut jo pitempään (todellakin!!!), ja jo alkanut parantua. Osastolle palattuani olikin jo lekurin kierto. Pääsin kotiin, luvattuani käydä oman kylän terv.keskuksessa verikokeissa! Silloin oli Hb noussut 99:ään, ja CRP:kin laskenut 113! Onnellisena ajelin herroiksi kimppakyydillä kotiin. Kahdet verikokeet otettiin viime viikolla, Hb nousi jo 109, tulehduarvokin laski, en muista mikä sen arvo oli 😀

Nyt olo on voipunut, mutta ihan okei muuten. olin kyllä aika huonossa kunnossa, nyt kun ajattelee taaksepäin. Nyt osaa jo levätä tarpeeksi! Mun piti mennä mummuilemaan, mutta enhän pystynyt. Siispä mummun pikkurakkaat ajelivat tänne äitinsä kanssa:

4.4.2014

Tästä lähempää ajeli äitinsä kanssa myös mummun pienin rakas mummua (ja ukkiakin) ilahduttamaan!

4.4.2014 047

Ja eikun eteenpäin kevättä elelemään!

Lämmöllä -Lettu-

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s