Pakettikuumetta, hih!

Kiitos SNY:lleni taasen parista netiipostikortista, ovat tosi-tosi kivoja ! Mukavat tekstisi korteissa kruunaavat kaiken!

Todellisuus: tänään oli tarjoitus hakea maaliskuun paketti postista. SNY:ni oli myös Emon välityksellä lähettänyt tunnuksen, jolla olisin voinut hakea paketin vaikka postin mukana ei ollut aamulla vielä tullut pakettikorttia. Aikeenani oli heti aamusta siis rientää pakettia hakemaan. No, kuinkas sitten kävikään….mun piti mennä hoitamaan pienintä mummun murua, mutta äitinsä soitti että perutaan se koska murusella oli ripuli. Voi pientä, toivotaan pikaista paranemista sinne !!! Sitten tuli soitto hammaslääkäriltä, olisi peruttu aika, pääsetkö tulemaan puolen tunnin päästä. Sinne siis matkani suuntautui. Piti olla tarkastus, mutta bongasikin heti kaksi reikää, jotka paikkasi. Koska en anna porata ilman puudutusta, hammalääkäri kysyi että haittaako jos on suurempi ala puuduksissa. No ei, vastasin pontevasti,  ajatukset SNY:n paketissa. Kun pääsin lekurista pää pyörällä ja puoli päätä puuduksissa, ei ajatuksissa ollut muuta kuin: äkkiä kotiin!

Kylläpä HAR-MIT-TI, kun kotosalla muistin paketin. voihan kökkö….mutta jokatapauksessa sen hakeminen on huomenna edessä 😀 Mielessäni ajatus: hyvää ei odota koskaan liian kauan….tai jotain sinnepäin se sanonta taisi olla!

Tämmöisissä tunnelmissa höpötteli -Lettu-

Yksi kommentti artikkeliin ”Pakettikuumetta, hih!

  1. Kyllä se paketti odottaa siellä postissa, omakin pakettini seisoi postissa 3 päivää, ennen kuin hain sen, vaikka poltteli (matkaa postiin 15km) 🙂 Toivottavasti ei ole leukaperät kipiänä hammaslääkäris käynnistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s