Se on leikin loppu, sniff !

Toissailtapäivän hämärissä hain joulukuun SNY:paketin postista, eli viimeisen tältä kierrokselta. Paketista löytyi hanat jouluisen väriset langat, joille on jo suunnitelmakin. Taidan tehdä näistä ne Esikkoni pyytämät, polveen asti yltävät villasukat!

  joulukuun sny

Mukana oli joulukortti, rose-kukkasia, sekä pussi kulkusia. Hys-hys-juttuihin nuo kulkuset menevät 😀 Kuvasta jäi pois tuikut (=poltettu) ja teepussit (juotu) !

jouluk.sny2014

Jo kevättä ajatteli SNY:ni, ja lisäsi pakettiin vielä puuvillalanjoja. Hauska idea, koska väistämätttä tulee aika, kun on niihin tartuttava!

jouluk.2014 SNY

Syksy oli tosi kivaa aikaa odotella parini lähetyksiä. Ainii, sain myös paperisen, kauniin joulukalenterin pariltani, kiitokset siitäkin 😀
Parini löytyy ”Pirtsakka kutoo”-blogista 😀 Vilkutuksia sinulle, kiitoksia joulukuun kivasta paketista sekä koko syksystä!

Hauskaa Joulua sinulle toivottelee -Lettu-

Yksi kommentti artikkeliin ”Se on leikin loppu, sniff !

  1. Kiva kuulla, että pakettini on tullut perille ja on mieluinen ollut! Itselläni taas vaihteeksi kone reistaillut ettei ole päässyt oikein jostain syystä nettiin, mutta jospa se tästä taas päivityksien jälkeen.
    Kiitokset että sain olla Sny:si! Haikeeta lopetella kierros, mutta mukava saada uusia tuttavuuksia ja blogi lukijoitakin! 🙂
    Erittäin lämmintä joulun odotusta! Toivoo: Katja81K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s