Arvonta suoritettu

Piti ottaa tämä juttu uusiksi, koska kuvat näkyivät aamun tarinoinnissa päin honkkelia = ihan-liian-isoina, höh ! Mutta asiaan. Mulla oli uninen assitentti asialla:

Uniset silmien siristykset, yksi tassun heilahdus ja toinen lappu hampaisiin….TA-DAA, voittajat ovat:

Elikkäs arvoisat voittajattaret, ilmoittaisitteko osoitteen sähköpostiini: puikoissa@gmail.com ! Ja halutessanne inhokkiväri ja lempivärikin 🙂

Nyt olen tämän viikon ylläolevan kissaneidin hoitajana, emäntänsä lomaillessa Roomassa ! Kuvitelkaa millainen sää siellä on (=lämmintä), millainen ympäristö ja…. Noniin, olkoon, hihih!

MotskariMies vei farmariautolastillisen kasseja ja nyssäköitä kotikonnuille, mulle jäi tuonne kesäkotiin ”vain pari kassia” tänne kimppakämppään roudattavaksi:

Eikä tuossa vielä kaikki, viimeisenä aamunaKIN oli vielä kolme kassia tänne raahattavaksi. No, lakanat+pyyhkeet+rasvat&lotionit(vanhalla mummulla niitä piisaa, hihih)+lääkearsenaali jne *huoh* Uskottekos jos kehaisen, että Miehen kanssa motskaroidessa KAIKKI viikonloppuna tarvittavat kamat oli motskarin sivulaukuissa+perälaukussa. Vähälläkin tulee toimeen, kun ei voi ottaa mukaan varapaidan varapaita yms.

Se om MORO nyt, NÄÄS 🙂

Lämmöllä -Lettu-

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Arvonta suoritettu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s